Руското издание Московский комсомолец съобщи, че 52-годишният изпълнителен директор на руските

...
Руското издание Московский комсомолец съобщи, че 52-годишният изпълнителен директор на руските
Коментари Харесай

Поредна мистериозна смърт разтърси Русия, откриха мъртъв директор на руските железници

Руското издание " Московский комсомолец " заяви, че 52-годишният изпълнителен шеф на съветските железници Павел Пчелников е бил открит мъртъв в 6:30 сутринта в сряда, 28 септември, на балкона на жилището си на насипа Коломенская в съветската столица Москва.

Първоначалната информация допуска, че Пчелников се е самоубил, откакто е бил открит с огнестрелна рана.

Изданието напомня, че предприемачът е приключил Финансовия университет на съветското държавно управление и преди този момент е заемал поста шеф по връзките на Digital Logistics Ltd.

Интересно е, че Digital Logistics беше упрекната за неуспеха да отбрани мрежовата инфраструктура на съветските железници от украински хакери. Съобщава се, че мрежовите офанзиви са довели до закъснение на сериозни доставки, достигащи до съветските войски.

Пчелников се хвалеше, че е " най-опитният PR управител в компанията на съветските железници " и беше на отмора със фамилията си единствено преди месец. От там той е качил в обществените медии свои фотоси, на които се усмихва в седмиците преди да почине, информира dnes.bg.

Подробности за какво Пчелников се е самоубил или пояснения на претекстовете му няма. Води се цялостно следствие. 

Смъртта на мениджъра на дъщерното сдружение на съветските железници идва, откакто ръководителят на съветската енергийна компания " Лукойл " беше открит мъртъв при мистериозни условия.

В четвъртък, 1 септември, ръководителят на съветската енергийна компания " Лукойл, " 67-годишният Равил Маганов, беше открит мъртъв, откакто се допуска, че е паднал от поделение на 6-ия етаж на болница в Москва, където е бил лекуван.

Това са единствено част от към 23 предприемачи, свързани с Кремъл, които са изгубили живота си. Някои са починали преди началото на нашествието.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР